Pludselig gik der 4 år...

2021-02-19

Tiden løber afsted. Det går alt for stærkt. Det er som om det var i går.... Ja, der er mange udsagn, der forsøger at beskrive, hvordan vi som mennesker oplever tid og fornemmelsen af forbrug af tid. 

Sådan har jeg det også lige nu. 

Jeg synes kun det var "i går" jeg sluttede valgkampen i 2017 med at blive valgt. Men det er nu næsten 4 år siden. Dermed er det også tæt på at min 2. valgperiode i Brøndby Kommunalbestyrelse løber ud. Helt ærligt, så har jeg slet ikke fået nok. Altså nok af at stå til rådighed for kommunen og dens borgere. For vælgerne. Jeg synes det er utroligt spændende. Brøndby Kommune er nok i en udvikling så omfattende og medrivende, at det ikke er set i kommune siden Brøndby Strand's højhuse blev rejst i slutningen af 1960'erne og begyndelsen af 1970'erne. Og det er også her en del af udvikling sker de kommende 10-15 år. Nemlig med først nedrivning af 5 højhuse og dernæst opførelsen af nye boliger på de ledige arealer. 

Samtidigt ændrer Kirkebjerg Parkvejs-området karakter fra let industri til beboelse. Vi får et nyt ældrecenter i Vesterled som erstatning for Gildhøjhjemmet. Lionslund på Lagesminde Alle bliver også erstattet af nyt byggeri. Skolerne bliver udbygget. I første omgang bliver det Brøndbyvester Skole.

Så der sker meget. Det vil jeg meget gerne være med til både at overvære fra den politiske stol, men også være med til at sætte retning for i samarbejde med resten af kommunalbestyrelsen og dig som borger i Brøndby Kommune.

Derfor har jeg meddelt vores lokale Kandidatudvalg, at jeg stiller op til Kommunalvalg 2021 den 16. november som en del af den Socialdemokratiske partiliste. 

Jeg håber naturligvis på genvalg. Jeg håber også, at det, jeg har været med til at udvirke og præge i valgperioden er faldet i god jord hos dig som borger - og vælger. Så god jord, at du kan se mig som din lokale stemme i Brøndby Kommunalbestyrelse.

Og hvorfor er der så ikke flere indslag på denne hjemmeside om den valgperiode, vi er midt i?

Et ordsprog siger, at vejen til Helvede er brolagt med dårlige undskyldninger. Og den vej vil jeg så absolut ikke ned ad. Så ingen dårlige undskyldninger her: Blot konstatere, at det seneste år har i den grad sat en anden standard for driften af det danske samfund. Aldrig har vi alle været så maksimalt pressede i forhold til risikoen for smittespredning. Aldrig har så mange været så afskåret fra så meget hverdagsagtigt og normalt, som det har været tilfældet det sidste års tid. Det har nok taget for meget fokus fra min opdatering her. Og så har jeg bare prioriteret opslag på Facebook højere end her på hjemmesiden

Det ændret sig i den kommende tid... Som jeg også håber, vores hverdag ændrer sig, så vi kan være lidt mere sammen. Nyde livet lidt mere. Og dermed måske også kan komme igang med at føre valgkamp "som i gamle dage"