Fælles om Danmark - og sammen om Brøndby

2017-09-16

Det er lørdag. Den 15. september 2017. Sidder i Aalborg Kongrescenter. Til netop kongres. Den socialdemokratiske kongres. Denne lørdag og den efterfølgende søndag betyder så ufattelig meget. Vi vedtager et nyt principprogram. Vi tør nemlig godt tænke tanker og have drømme for Danmark. Både på egne og på danskernes vegne. Vi vil sætte nogle klare pejlemærker for vores politiske vej de kommende mange år. 

Overskriften er "Fælles om Danmark". I Brøndby har vi lokalt kaldt det "Sammen om Brøndby". Jeg er en del af et flot og godt hold socialdemokratiske kandidater til det kommende Kommunalvalg. Jeg både vil og kan. Vil og kan yde en indsats for såvel Brøndby og borgerne i Brøndby og for Danmark og danskerne. Vi har nemlig stadig meget arbejde at gøre. Vi har et godt Danmark. Og vi har i særdeleshed et godt Brøndby. Det betyder ikke, at der ikke er områder, hvor vi kan gøre det lidt bedre. 

Vi skal kigge på skolerne i Brøndby. Både lokalerne og den økonomi, vi decentraliserer til den enkelte skole. Vi skal også tage et godt kig på vore ældrecentre. Gildhøjhjemmet står overfor en nytænkning. Det skal ligge et andet sted, når vi nu skal bygge et nyt Gildhøjhjem. Der er heldigvis politisk enighed om at bygge nyt. Nu er det bare vigtigt, at vi som socialdemokrater sikrer, at det bliver et nyt Gildhøjhjem, der tager afsæt i beboere og ansattes ønsker og behov. Et nyt Gildhøjhjem, der har alle teknologiske muligheder når det en gang bliver taget i brug. 

Jeg glæder mig til denne sidste del af den kommunale valgkamp. Det er vigtigt at få mange til stemmeurnerne. Det skylder vi Brøndby. Det skylder vi borgerne i Brøndby. 

De første timer her på kongressen har gjort mig endnu mere sikker: Politik er rigtig meget med hjertet også. Og jeg kan og vil. Håber mange vil stemme Per-sonligt den 21. november 2017.